Dags för första dejten

Har du hittat den rätta? Dags att ta nästa steg? Tyvärr är det inte alltid alla är dom som dom utger sig för att vara och därför kan det vara bra att vara försiktigt. ?Better safe than sorry?.
Här följer några tips och råd inför första dejten.

Förväntningar.

Börja med att inte ha några förväntningar. Även om du fått bilder och kanske talat med personen i fråga kan verkligenheten bli en överraskning. Även om den du pratat med inte ljugit eller medvetet förvrängt sanningen har dom säkert inte tagit upp sina sämsta egenskaper. Så ha inga förväntningar, på så sätt blir även små positiva saker just positiva.

Förbered första dejten.

Fundera på vad du vill ha ut av dejten. Om ni bestämt er för att gå ut och äta en bit mat eller besöka en bio kanske det kan vara bra att ha en plan eller två för aktiviteter efter middagen eller biobesöket så slipper ni stå handfallna.
Ta med kondomer! Även om det är en ?fin? flicka eller pojke du ska träffa är det alltid bra att vara förberedd. Berätta för någon att du ska på dejt. Lämna ett telefonnummer till den du ska träffa. Om du inte vill lämna telefonnummret till någon. Lämna i alla fall nummret hemma på köksbordet så om något skulle hända så finns det något spår efter dig.

Mötesplatsen

Bestäm alltid en offentlig plats som mötesplats. Bjud inte hem din dejt! Även om det inte verkar som det ska bli några problem vet man ju aldrig. Det är lättare att ?komma loss? på stan om det skulle bli en obehaglig överraskning.
Känns allt bra under dejten kan ni alltid avsluta dejten hemma över en ?kopp te? som det brukar heta.

Lycka till med dejten!

Fler dejttips hittar du här