Tjej dejtar på nätet med laptop Bild
Foto: Istockphoto.com
Jaimie Duplass

Kontaktannonser

Kvinna söker man. Man söker kvinna.
Kvinna söker kvinna. Man söker man.
Svar till ”Nattfjäril i Motala”, känns den igen? Så vad söker du?

Inga begränsningar

För inte så många år sedan var man hänvisad till tidningarnas kontaktannonser. Det var inte ovanligt att man kunde få vänta i månader för publicering, om kontaktannonsen överhuvudtaget blev publicerade. Utrymmet var också begränsat men med Internet så finns det inte längre några sådana begränsningar.

Nya möjligheter

Internet har gett oss nya möjligheter att träffa drömkärleken! Det gäller bara för dig att vet hur du ska utnyttja den nya tekniken. Har du lyckats slå på datorn och komma ända till vår sida så är du på god väg.

Hitta rätt i djungeln

Ett problem med kontaktannonser på Internet är att mängden sajter med kontaktannonser är så stor att det är nästintill omöjligt att hitta rätt. Dessutom är inte alla som blivit medlemmar på olika kontaktannonssajter riktigt så seriösa som man skulle önska sig. Men lugn, vi ska försöka visa dig vägen till dom bästa dejtingsajterna.

Alla kan, oavsett ålder

Alla kan sätta in en kontaktannons på nätet. Du kanske känner dig lite gammal för nymodigheter som Internet men visste du att gruppen 40+ är en av dom aktivaste åldersgrupperna när det gäller kontaktannonser på nätet. Det finns till och med speciella dejtsajter med åldersgräns.