Mushjärta Bild
Foto: Istockphoto.com
Luis Carlos

Välja dejtsajt

För att gör det lättare för dig att välja dejtsajt har vi knåpat ihop en liten lista på dejtsajter. Det finns ingen inbördes ordning i listan. Det byder att den som hamnat högst i listan absolut inte behöver vara den bästa sajten. Vilken dejtingsajt som är bäst låter vi dig avgöra.

Stora dejtsajter

Fördelen med att bli medlem på en av dom större sajterna är att medlemsunderlaget är större. Det är klart lättare att hitta sin drömpartner här än på en liten sajt. Medlemskapet kostar en liten slant men det är det värt. Börja med att prova en månad, trivs du kan du alltid förlänga medlemskapet.

 • Match.com – När du tar kärleken på allvar.
  Match.com är en av de absolut största dejtsajterna. Enligt dom själva har dom ?orsakat? flest äktenskap. Veckovis får du mail med nya matchande singlar direkt i din mailbox. Det är gratis att registrera sig men för att kunna ta del av sajten alla funktioner behöver du betala medlemsavgift.
 • Meetic – All you need is love
  En sajt att älska enligt Meetic.se själva. Det här är en riktigt bra sajt, massor av singlar online, dygnet runt. Då och då skickas även här ut ett mail med matchande singlar som du får direkt i din mailbox. Det är gratis att registrera sig men för att kunna ta del av sajten alla funktioner behöver du betala medlemsavgift.
 • Lovesearch.se – Inte bara dejting det är matchmaking
  På Lovesearch finns flera olika medlemsnivåer. Allt från enkelt basmedlemskap till fullservice. Väljer du Lovesearch Platinum får du en makeover, videoprofil, personlig coachning och till sist garanterat fyra dejter!
 • Mötesplatsen.se
  Mötesplatsen är en riktig favorit. Här minglas det friskt dygnet runt. Om aktiviteten inte räcker till på nätet så finns även en lång lista singelaktiviteter att välja bland. Du blir medlem gratis och får till en början prova sajten utan kostand

Mindre dejtsajter

Här har vi några mindre och ganska nya dejtsajter. Här är det gratis att dejta. Eftersom sajterna är mindre får du istället satsa en del tid för att få utdelning

 • Etthundra.se – En riktigt fräsch sajt
  Det här är en liten men naggande god sajt. Väldesignat, fungerade och aktiv. Här kan du dejta helt gratis. Sajten är ny men redan finns det här en massa aktiva medlemmar.
 • Kärlekstorget.se
  Det här är den lilla sajten som är stor. Att dejta här kostar inget, inte än i alla fall. Så passa på att hitta din dejt redan nu.

Fler dejtsajter hittar du på DateGate.se, närmare ett hundratal