Matchningstjänst

Nu kan du prova Mötesplatsens nya matchningstjänst i 3 dagar för endast 29kr. Erbjudandet gäller både nya och gamla medlemmar men endast tom 3 okt 2006.
Under sommaren har medlemmarna på Mötesplatsen haft möjlighet att göra ett personlighetstest. Sedan ett par veckor tillbaka kan man med hjälp av dessa personlighetstest bli matchad med andra medlemmar på sajten.

Så fungerar matchning

Tradtionellt så brukar dejtingsajter matcha medlemmar efter ålder, längd, ögonfärg mm. Men nu kan man med hjälp av Mötesplatsens nya matchningstjänst även matcha efter personlighet och personliga drag.

Du börjar med att göra ett test själv. Där får du svara på en lång rad frågor, allt från barnuppfostran till olika åsikter. Det är viktigt att du inte har för bråttom då du bara kan göra testet en gång. Den kan inte ändras i efterhand.
När du är klar med testet kan du direkt se hur du placerat dig jämfört med andra medlemmar. Om du vill kan du lösa ett abonnemang för att få en ”100-bästa” lista. I den här listan får du medlemmar som liknar dig i personlighet.

Bra eller dåligt

Resultaten ska tas med en nya salt. Mötesplatsen själva understryker också detta då alla test av den här typen har en viss tolkningsgrad. Sen är det inte säkert att det är bra om ens partner är för lik en själv. Opposite attracts, till en viss grad i alla fall.
Lite pyssel och nöje ger det hursom helst!

Besök Mötesplatsen