Fler och fler dejtingsajter erbjuder olika matchningsfunktioner. Denna gång kikar vi närmare på Parship.se.

En förutsättning för att kärleken ska blomstra är att man passar ihop med sin partner. Men hur hittar man en partner som man verkligen passar ihop med? Svaret kan vara Parship-testet. Ett psykometriskt test som tittar på djupet hur man är som person. Det räcker inte med gemensamma intressen för att bli matchad. Här krävs det att man verkligen passar ihop som personer. I testet lägger man tonvikten på värderingar och beteenden. Enligt Parship står över 40 års forskning till grund för testet. Och stämmer Parships egna siffror så hittar nästan 40% av premiummedlemmarna kärleken hos dom.

Själva registreringen och testet hos Parship är gratis men för att bli matchad och kunna kommunicera med andra medlemmar måste man teckna sig för ett premiummedlemskap. Detta medlemskap är inte helt gratis men är man seriöst ute efter kärleken på nätet kan det vara värt ett försök. Minsta kostnad för tre månader är 1200kr (2008-03-10). Det finns dock ett förmånligare alternativ om man tecknar sig för sex månader. Vilket kan vara klokt. Kärleken tar tid att hitta, även på nätet!
Intressant är också att sajten erbjuder personlig relationscoachning helt utan kostnad för betalande medlemmar. Detta gör att medlemsavgiften blir lite mer rimlig.

Till Parship.se >>