Finns det något så deprimerande som att inte få några svar på sin kontaktannons?
Om man inte kände sig värdelös och oattraktiv innan så lär man snart göra det. Speciellt om inte en enda person har varit inne och kikat på ens kontaktannons eller profil som det också heter.

Steg 1, byt foto

Många som söker efter kärleken på olika dejtingsajter kikar först och främst på de som har foton. Om du har ett foto och ändå inte får några besök kanske det är dags att byta fotot. Genom att byta foto kan du också locka in de som redan kikat in hos dig på ett nytt besök. För många är det lättare att komma ihåg en bild än ett smeknamn, genom att byta foto så kan du locka in dom på din profil på nytt. Så ta chansen att få en andra chans.
Finns möjlighet att lägga upp ett fotoalbum och kanske till och med ladda upp en video så är detta också ett bra sätt att fånga uppmärksamhet på.

Steg 2, uppdatera din beskrivning

Fundera över din beskrivning.
– Vanligast är att man skriver alldeles för kort beskrivning men en uppsats om ens liv kan också bli för mastigt för dom flesta att traggla sig igenom.
– Ett annat fel är att man inte har någon humor i sin kontaktannons. Berätta kort om något roligt du har varit med om. Unvik allt tråkigt.
– Berätta om intressen. Hitta något som gör dig lite speciell, det betyder att fotboll, dataspel och så vidare går helt bort. Om du däremot har varit vandrat i Klippiga bergen, varit volontär i Somalia eller liknande så ska du absolut ta med det.

Även om din text är ”perfekt kan du prova att laborera med lite olika varianter för att se vad som slår

Steg 3, logga in regelbundet och stanna kvar

Genom att logga in lite då och då hamnar man på dom flesta dejtingsajter på ”Senast inloggad”-listan. Många klickar på dessa profiler för de är aktiva.
Genom att stanna kvar inloggad så finns du med på ”Online”-listan, det är ett annat ställe där folk letar. Så var inloggad, men se till också att svara på eventuella chatförfrågningar osv.

Steg 4, ta kontakt med andra

På många sajter kan man se de senaste besökarna på ens profil. Besök därför många profiler, det lockar folka att kika på vem som kikat på deras profil.
Skicka gärna många meddelanden. Försök att variera dina meddelanden och återknyt till något du läst i mottagarens profil.
Skicka aldrig kopierade standardmeddelanden!