Det är få saker som förhöjer stämningen som levande ljus. Tänk dig romantisk middag. Hur skulle du förbereda? Ganska säkert är att levande ljus dyker upp på listan.

Levande ljus har funnits i alla tider. Både för att se och belysa men ofta lika mycket för att de skapar en så härlig stämning. Med ljus får du ett varmt ljus som elektriskt ljus har svårt att slå. Precis som den öppna eldens lågor rör lågan i ett lus på sig. Det ger liv till ljuset.

När det kommer till ljus så finns det en hel värld av olika ljus. Allt från enklaste värmeljus till riktigt stora blockljus. Var sak har sin plats. Värmeljusen är praktiska och förhållandevis säkra. Dessa kan med fördel placeras som bakgrundsljus. På bordet passar en ljusstake eller en kandelaber med vanliga kronljus eller antikljus beroende lite på vilken stil man vill åstadkomma. Just en kandelaber kan vara ett vackert inslag. Du får flera ljus utan att fylla hela bordet med ljusstakar. Har du utrymmet kan en golvkandelaber i samma stil som den på bordet vara ett sätt att binda ihop de olika ljuskällorna.

Hos Kandelaber.se hittar du en stor mängd kandelabrar. Allt från små modeller till stora golvkandelabrar. Stilmässigt finns allt från stilrena modeller till romantiska och shabby chic-modeller. Det finns få butiker som har så många olika modeller att välja på. Oavsett om du är på jakt efter en billig kandelaber eller föredrar en exklusivare modell finns här flera alternativ att välja på.

Till Kandelaber Shop >>