Läs om dejting helt gratis

I takt med att dejting blir allt populärare kommer det också ständigt nya dejtingböcker. Vissa är renodlade dejtingböcker med konkreta tips på hur man ska lägga upp sin dejting och vilka fallgropar man ska försöka undvika. Medans andra är mer av typen självhjälpsböcker. Just självhjälpsböcker kan faktiskt vara just den nyckel du behöver för att lyckas med din dejting.

Just nu kan du som bor i Stockholm läsa, helt gratis, en del dejtingtitlar direkt på nätet. Allt du behöver är lånekort hos Stockholm stads bibliotek. Bor du i andra delar av landet? Kolla med ditt bibliotek då allt fler bibliotek ansluter sig till E-lib som är distiributör av böckerna.

Exempel på titlar du kan låna helt gratis och direkt på nätet:

Självkänsla nu! Av Mia Törnblom
Mia Törnblom är just nu aktuell i bland annat Singelcoacherna på TV3

Om boken: (källa: Stockholm Stads stadsbibliotek)
Mia Törnblom arbetar som personlig coach och hjälper människor att hitta fram till en positiv självbild. Här presenterar hon sitt eget framgångsrika träningsprogram.

Med låg självkänsla spelar det ingen roll vad vi erövrar eller hur högt vi når – vi kommer ständigt att vara rädda för att misslyckas. Vi kan inte heller uppskatta det vi uppnått utan måste hela tiden uträtta mer. Vi klarar varken av komplimanger eller kritik – och i slutändan kan vi förlora vår livslust.

På ett enkelt och tydligt sätt visar författaren hur vi kan stärka självkänslan och bli medvetna om den egna personlighetens värde.

Dejta mera Av Marie Hagström
Marie Hagström har på senare tid blivit lite av Stockholm egen dejting-guru

Om boken: (källa: Stockholm Stads stadsbibliotek)
En oemotståndlig bok för dig som vill bli oemotståndlig! Här kommer äntligen singlarnas scoutbibel nummer ett – att ha under armen nästa gång du ger dig ut på flirtstråk. ”Börja dejta!” är boken som får dig att våga och vilja ragga loss på vem som helst!

Marie Hagberg arrangerar aktiviteter för singlar i Stockholm. Med en god portion humor berättar hon om hur du kan förbättra din sexappeal och få dina dejter att falla som käglor på en väloljad bowlingbana.

– De flesta singlar skulle vilja vara bättre och framgångsrikare när det gäller att träffa någon, säger Marie Hagberg. Du kunde varken gå, spela skivor eller köra bil som nyfödd. Det är helt enkelt saker du har lärt dig när du behövt det. Att bli bättre på att flirta och dejta är något du kan lära dig, bara du vill.

I boken kan du frossa i detaljer om hur du sänder ut och tar emot de rätta signalerna, hur du tar ett rum i besittning och blir festens självklara medelpunkt och hur du slutligen blir Mästerflirtaren i läderstövlar.

Böckerna lånar du här