Kärleks par bild
Foto: Istockphoto.com
Liv Friis-Larsen

Dejting på nätet är hetare än någonsin.

Aldrig tidigare har så många svenskar dejtat på nätet som idag. Det är inte längre tabu att sätta in en kontaktannons på en dejtsajt. Idag dejtar dina kompisar, dina grannar och t.o.m din skilda faster på nätet. Med denna efterfrågan har också antalet dejtsajter vuxit från en handfull sajter till en nästan oöverskådlig mäng sajter.

Gratis kontaktannonser hos vissa dejtsajter.

Men vilken dejtingsajt ska du välja? Är det verkligen värt att betala för något som du kan få gratis? Vilka är fördelarna med dom etablerade dejtsajterna? För att bespara dig tid har vi lagt upp denna sajt om dejting. Vi ger dig råd om dom bästa och effektivaste dejtingsajterna.

Kontaktannonser som fångar uppmärksamheten.

Vi ger dig också tips på hur du fånga uppmärksamheten hos din drömprins eller drömprinsessa. Det räcker inte med att bli medlem på en dejtsajt för att hitta kärleken. Nej, du måste sticka ut i mängden. Som vi inledde är det många, väldigt många, kontaktannonser som tävlar om uppmärksamheten. Vi ska försöka visa dig hur du lyckas med din dejting!

Råd inför första dejten

Förr eller senare är det dags att gå på dejt. Första dejten kan vara riktigt nervös och nervpirrande men med lite tips och råd i ryggen kommer dejten gå som en dans på rosor. Du får också lite uppslag för att göra din dejt oförglömlig men också ett och annat tips om säkerhet. Även om det är kärleken som du letar efter så är det inte bara blodigt allvar. Ha lite roligt också, det är när man minst anar som kärleken knackar på!

Dejta säkert – Tänk på säkerheten

Även om den du ska dejta verkar vara världens bästa kille eller tjej finns det all anledning att tänka på säkerheten. Vi vill inte skrämma upp dig men det finns några saker att tänka på inför första dejten.

Presenter och presenttips

Att ge olika gåvor har alltid varit ett sätt att visa sin uppskattning till någon man gillar. Vi har samlat en mängd olika presenttips. Här finns allt från budgetvänliga nallar till exklusivare presenter att skämma bort din älskling med.

Hör gärna av dig

Den här sidan är till för dig!
Har du synpunkter eller kommentarer är du mer än välkommen att skicka oss ett mejl. Vi tar tacksamt emot dina kommentarer om dejting och kontaktannonser